Dzieciaczki z II grupy poznały wafle ryżowe, crunchelle oraz podpłomyki z cukrem oraz jogurtowo-brzoskwiniowe a także wafle ryżowe w czekoladzie.
Bardzo dziękuję za wsparcie.
A teraz zapraszam na relacje z warsztatów w obu grupach.
W dniu 17 stycznia odbyły się warsztaty w I grupie przedszkolnej. 3-latki zrobiły pyszne drugie śniadanie składające się z musli, crunchy i jogurtu naturalnego.
Dzieciaczki były bardzo zadowolone i wszystko z chęcią zjadły i była to dla nich doskonała zabawa :).
W dniu 24 stycznia odbyły się warsztaty w II grupie przedszkolnej.4-latki przygotowały wafle z serkiem białym oraz owocami.
Rzut okiem na składniki
Czyste ręce ważna rzecz :)
Truskawki, brzoskwinie oraz gruszka z puszki. Banany, kiwi oraz winogrona.
Same pyszności jak widać dzieci zajadały ze smakiem :)
ale smakołyki i to w środku zimy takie rzeczy mniam :)
OdpowiedzUsuńrewelacyjnie :)
OdpowiedzUsuńNie ma to jak zawczasu uczyć dzieci dbania o zdrową dietę
OdpowiedzUsuńTen komentarz został usunięty przez autora.
OdpowiedzUsuń