poniedziałek, 27 stycznia 2014

Warsztaty kulinarne w I i II grupie

Chciałam podziękować firmie Kupiec za pomoc w realizacji Warsztatów Kulinarnych w grupach I i II. Dzięki wsparciu firmy dzieciaczki w I grupie mogły zapoznać się z musli tropikalnym, crunchy z pomarańczą i czekoladą, podpłomykami z cukrem oraz jogurtowo-brzoskwiniowe i waflami w czekoladzie.
Dzieciaczki z II grupy poznały wafle ryżowe, crunchelle oraz podpłomyki  z cukrem oraz jogurtowo-brzoskwiniowe a także wafle ryżowe w czekoladzie.
Bardzo dziękuję za wsparcie.
A teraz zapraszam na relacje z warsztatów w obu grupach.





W dniu 17 stycznia odbyły się warsztaty w I grupie przedszkolnej. 3-latki zrobiły pyszne drugie śniadanie składające się z musli, crunchy i jogurtu naturalnego.










Dzieciaczki były bardzo zadowolone i wszystko z chęcią zjadły i była to dla nich doskonała zabawa :).


W dniu 24 stycznia odbyły się warsztaty w II grupie przedszkolnej.4-latki przygotowały wafle z serkiem białym  oraz owocami.


Rzut okiem na składniki


 Czyste ręce ważna rzecz :)










a co znalazło się na wafelkach oprócz białego serka z jogurtem?
Truskawki, brzoskwinie oraz gruszka z puszki. Banany, kiwi oraz winogrona.
Same pyszności jak widać dzieci zajadały ze smakiem :)

4 komentarze:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...