Bezmięsnych kotlecików ciąg dalszy tym razem na tapetę wzięta cukinia.
Składniki
1 nie duża cukinia
1 jajko
sól
pieprz
bułka tarta
olej do smażenia
Cukinię myjemy, kroimy na plasterki doprawiamy sola i pieprzem.
Obtaczamy w jajku i bułce tartej. Smażymy na złoty kolor z obu stron.
Smaczne i tanie danie.
Bardzo lubię, latem się nimi zajadałam.
OdpowiedzUsuńMniam proste a takie pyszne :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam i zapraszam serdecznie do mnie :)
Uwielbiam tak przygotowaną cukinię,moje smaki lata,smakowicie się prezentuje.Pozdrawiam ciepło. (www.nogawkuchni.blogspot.com)
OdpowiedzUsuńuwielbiam takie kotleciki :)
OdpowiedzUsuńTakie kotleciki muszą być pyszne.
OdpowiedzUsuńFajna wariacja na temat kotleta :)
OdpowiedzUsuńja robię w cieście :-)
OdpowiedzUsuńW sezonie często robimy takie kotleciki!
OdpowiedzUsuńMega pychotka!!!!!!!!!!!!!
OdpowiedzUsuńbardzo dobre- takie prosto z patelni, bo kiedy ostygły zbyt mocno czułam tłuszcz
OdpowiedzUsuń