piątek, 10 stycznia 2014

Kotleciki z cukini

Bezmięsnych kotlecików ciąg dalszy tym razem na tapetę wzięta cukinia.

Składniki
1 nie duża cukinia
1 jajko
sól
pieprz 
bułka tarta 
olej do smażenia

Cukinię myjemy, kroimy na plasterki doprawiamy sola i pieprzem.
Obtaczamy w jajku i bułce tartej. Smażymy na złoty kolor z obu stron.

Smaczne i tanie danie.


10 komentarzy:

  1. Bardzo lubię, latem się nimi zajadałam.

    OdpowiedzUsuń
  2. Mniam proste a takie pyszne :)
    Pozdrawiam i zapraszam serdecznie do mnie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam tak przygotowaną cukinię,moje smaki lata,smakowicie się prezentuje.Pozdrawiam ciepło. (www.nogawkuchni.blogspot.com)

    OdpowiedzUsuń
  4. Takie kotleciki muszą być pyszne.

    OdpowiedzUsuń
  5. Fajna wariacja na temat kotleta :)

    OdpowiedzUsuń
  6. W sezonie często robimy takie kotleciki!

    OdpowiedzUsuń
  7. bardzo dobre- takie prosto z patelni, bo kiedy ostygły zbyt mocno czułam tłuszcz

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...