U mnie za posypkę posłużyły pomidory Bio czipsy i czarny pieprz.
Składniki :
Jajka gotujemy w osolonej wodzie. Po wystudzeniu obieramy, kroimy na połówki. Na każdą połówkę dajemy 1 łyżeczkę majonezu, posypujemy część jajek pieprze a drugą bio pomidorami czipsy.
Bio pomidory nadają inny smak przekąsce, są na tle jajek i majonezu lekko słodkawe. Ciekawe i smaczne połączenie.
Składniki :
- kilka jajek
- majonez kętrzyński
- bio pomidory czipsy Royal Brand
- czarny pieprz
Jajka gotujemy w osolonej wodzie. Po wystudzeniu obieramy, kroimy na połówki. Na każdą połówkę dajemy 1 łyżeczkę majonezu, posypujemy część jajek pieprze a drugą bio pomidorami czipsy.
Bio pomidory nadają inny smak przekąsce, są na tle jajek i majonezu lekko słodkawe. Ciekawe i smaczne połączenie.
Majonez kętrzyński - najlepszy pod słońcem!:) Chyba pochodzimy z tego samego regionu;)? Blogerka z Bartoszyc pozdrawia!
OdpowiedzUsuńdaj jedno jajo :)
OdpowiedzUsuńLubię jaja pod każdą postacią :)
OdpowiedzUsuń